Kreativ Mandag

Mandager fri er noe av det beste som finnes, en forlengelse på helgen, en frisk start på uken.

Helgen kom og helgen gikk, men noe fikk jeg da utav den. Fredagen ble stille å rolig i soffaen, med pledd, strikking,tvkos, og noe godt i skåla. Lørdagen var det godt å kunne sove litt ekstra lenge, var vel nærmere 11 før vi kom oss opp. Da var det bare å hive seg i dusjen, få på seg fillene å dra på City syd med min kjære mamma. Pappa var også med, men etter 10minutter dro han, orket ikke dulte etter oss på alle butikkene, og det forstår jeg godt.  Men fikk da handlet litt til helgen.

Senere på Lørdagen kom en venninne hit for å spise med oss, hjemmelaget pizza ala Kine er jo aldri å forakte.

Og vi skulle i bursdag til ei venninne borti gata her. Men først måtte vi ha litt alene tid, meg og Anita. Hun har nettopp kommet hjem fra en uke i syden så vi hadde litt catching up to do :)  Etterhvert dro vi bort til Tina for å feire hennes 25års dag. Håper dagen din ble akkurat som du ønsket Tina.

 

Men nå over til overskriften. Jeg har klart å være kreativ i dag!  Å det med inspirasjon fra Bloggerne FruLyng og Creativbolig. De gav meg inspirasjon til å lage noe nytt av noe brukt, Nemlig lykter. Ta en titt på Frulyng sine lykter og Crativbolig sine dekorerte syltetøyglass.

 

Men her kommer noen bilder av de jeg har laget idag:

 

Til å være første gangen syns absolutt dette ikke ble så ille altså.

Hva syns du?

4 kommentarer

Creativboligstyling.

20.sep.2010 kl.15:33

Så flink du har vært!! De var kjempe fine!! :)) Så koselig at du finner inspirasjon på bloggen min;) Og takk for venneforespørsel..skal følge med deg fremover. Kreativitet er gøy!! :D

Ha en super mandag!

kinsin

20.sep.2010 kl.15:37

Creativboligstyling.:

du har jo en utrolig fin blogg, med masse inspirasjon. Lett å la seg rive med. Har fulgt deg siden jeg fant deg kan du si, å skal absolutt fortsette med det :)

Er ganske ny på blogg jeg da, har lenge hatt lyst til å prøve så tenkte hvorfor ikke? Man får vel bare prøve seg fram.

Ha en kjempefin mandag :)

fru Lyng

20.sep.2010 kl.21:05

se der ja...så fine de blei. Som Kine sier...artig at du blir inspirert av det en lager.

Høsten er jo den perfekte tiden til å sitte inne å nettopp være kreativ. Lage julegaver og egen-pynt.

Så det er bare å fortsette.

Ha en kreativ og flott uke;)

kinsin

20.sep.2010 kl.22:44

fru Lyng:

Ja og nå som høsten begynner å slå inn for fult her i trondheim er det ekstra godt å sitte inne å kose seg med alt kreativiteten bringer. Gleder meg til å følge deg videre med alt det fine du henger fingrene i :)

Skriv en ny kommentar

kinsin

kinsin

25, Trondheim

Hei på deg her jeg. 25 år fra Trondheim, er samboer og har verdens søteste kattepus. Blogger om det som faller meg inn, hverdagen,katten,mat,loppis,interiør ++

Norske blogger Besøkende Blogglisten Image and video hosting by TinyPic" border="1">
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits