Snart helg.

I dag var jeg igjen på tur med min kjære mamma, dro til byen i 12 tiden å dro rett på panduro, så til en annen butikk som selger perler,knapper og div(kommer ikke på navnet).  Vi var også innom Tante Isabell, en fin liten brukt butikk, der finner du masse, alt fra klær,kjøkkenting,smykker,møbler,hatter., ja det du måtte ønske, men ingenting er nytt å "moderne" men liker du gamle skatter er det absolutt verdt turen, jeg fikk med meg to heklede duker å er veldig fornøyd.

 

Da kvelden kom sigende satte jeg meg ned for å prøve meg på litt øredobber. Var så heldig å få låne min søsters Perlekoffert, og der fant jeg masse spennende, i tillegg til det jeg fant i byen i dag.  Er ikke helt fornøyd med alt som kom uttav kveldens øredobber, men det er en begynnelse.

 

Her ser du litt av det:

 

Lagde meg også et armbånd:
Så må vi ikke glemme min lille medhjelper:Han er en sikkelig mammadalt, så han er aldri langt unna, å skal alltid "hjelpe" til med hva enn jeg holder på med.

Perler er morro for 2 beinte Og 4 beinte.

 

Nå har jeg akkurat spist litt kveldsmat, å sitter å koser meg med en kopp Sleepytee, den smaker himmelsk, å jeg velger å tru den funker, for i går kveld var jeg borte på et blunk å sov godt hele natten.

 Nå skal jeg kose med i soffaen med min kjære før en ny kveld, blir litt natt,og en ny natt blir til dag.

I morgen er det jo helg, sikert godt for den som ikke skal jobbe seint fredagskveld, og til kl18 på lørdag. Men jeg skal se om jeg kommer meg på Loppis på søndag, for det er det vi har søndager til ;)

 

God Natt ♥

2 kommentarer

Creativboligstyling.

24.sep.2010 kl.10:17

Oj så fine smykker du har laget!! Nydelige! Det er så gøy å lage egne ting...spesielt når de faller i smak hos andre også! :)

Pusen din var kjempe søt!

Ha en fin fredag navnesøster! :)

KinSin

24.sep.2010 kl.10:55

Creativboligstyling.:

Tusen takk for det :) Er ikke helt fornøyd med alle, men øvelse gjør mester!

Ha en kjempefin fredag du også navnesøster :)

Skriv en ny kommentar

KinSin

KinSin

25, Trondheim

Hei på deg her jeg. 25 år fra Trondheim, er samboer og har verdens søteste kattepus. Blogger om det som faller meg inn, hverdagen,katten,mat,loppis,interiør,hobby.Er det noe du lurer på, så ikke vær redd for å spør. kine1985@live.com

Norske blogger Besøkende Blogglisten Image and video hosting by TinyPic" border="1">
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits