Det Snør!

Da er det bare å inse det, vintern er her. Kan ikke si jeg ser fram mot, kulde,sørpe og masse snø. Men Jula den gleder jeg meg til! Men når høsten/vintern er kommet, enten jeg vil eller ikke, så får man bare gjøre det beste utav det, det er jo litt godt å pakke seg inn i gode skjerf, votter og luer.  Men ekstra koselig er det å sitte inne på kveldn, godt pakket inn i kosepleddet å noe varmt i koppen. Også er det godt å kunne holde seg inne med god samvittighet, sysle med det man liker å gjøre.

i dag startet jeg dagen med en tur på City Syd med ei venninne, var jo opptil 70% på nesten hele senteret. Ikke at jeg fant så veldig mye,, men en del "vindus shopping" ble det. En tur innom Black & White. de har så Utrolig mye fint! Å min ønskeliste til jul begynner å bli litt for lang. Men der er så mye fint i butikken som jeg gjerne skulle hatt :p

 

Satt å tittet (og drømte meg bort) i Bohus sine sider, om jeg kunne fylt opp leiligheten med alt det fine derfra, hadd jeg vært evig lykkelig.. tror jeg ;)

 

Se på alt det fint de har da:

Denne kunne jeg tenkt meg i Hvit, både seng, nattbord,lamper og puffen i enden på senga.
(bildene et fra Bohus.no)


 

Men nå er det Pannekakesteking som står for tur. Skal se om jeg får lagt ut litt bilder av de siste øredobbene og lyktene jeg har laget litt senere i kveld.

 

Ha en Flott mandag alle sammen :)

 

2 kommentarer

ChasingTheStars

19.okt.2010 kl.21:49

ble det handling da?hva handlet du? :)

KinSin

20.okt.2010 kl.10:20

ChasingTheStars:

ble bare matvarehandling:p

Skriv en ny kommentar

KinSin

KinSin

25, Trondheim

Hei på deg her jeg. 25 år fra Trondheim, er samboer og har verdens søteste kattepus. Blogger om det som faller meg inn, hverdagen,katten,mat,loppis,interiør,hobby.Er det noe du lurer på, så ikke vær redd for å spør. kine1985@live.com

Norske blogger Besøkende Blogglisten Image and video hosting by TinyPic" border="1">
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits