Home sweet Home

Da var vi tilbake fra Oslo. Det var en flott tur, men med en god dose bad luck! Fredag var vi ut på byen med noen venner i Oslo. Kjempemorro kveld helt til vi kommer på hotellet å oppdager at lommeboken min var borte. Noen har altså vært i veska mi,som hang på meg å rappet til seg lommeboka. Fikk sperret kortet, men det satt jo en demper på resten av turen, så ingen shopping, og med regn var det heller ikke så koslig å tusle i Oslos gater. Så kom lørdag å vi dro på Politistasjonen og anmeldte tyveriet, så måtte jeg jo få med midlertidid ID, så jeg kom meg hjem.

Lørdagskvelden var utrolig bra å koslig, vi skulle jo på Opraen, å se show å spise en deilig middag. Vi var i alt 750 gjesten fra Mils/agra (hvor min kjære jobber) på 125 års jubileum. Det var rødløper,vakkert pyntet veldig god middag, 3 retters, glemte jo å ta bilde, men desseren husket jeg på, Menyen og bilder kommer senere. Søndagen hadde vi mange timer før flyet gikk, å da kom endelig solen. Men med lite penger å stengte butikker var det ikke den mest givende dagen, men vi fikk tatt en tur på Opraen å sett den i dagslys å tatt noen bilder, så dro vi hjem til ei venninne på Tøyen, fikk slappet av litt før vi bestemte oss for å dra på kino, der så vi Fritt vilt 3. Jeg satt å gjømte meg bak jakken så å si gjennom hele filmen! Den var skummel!

Vi kom oss omsider hjem å mandagen sto for tur, jeg dro tidlig til banken for å bestille nytt kort, å ta ut penger, Men, der viste det seg at konton var tom. Tyvene hadde tømt kontoen min, på veldig kort tid. Så her sitter jeg deprimert og fortvilet. Skal i banken igjen i morgen for å se hvor pengene har tatt veien å sette i gang en sak på det. Utrolig kjedlig.

 

Ser dette ble et langt innlegg, å sikkert ikke av noe interesse, men jeg måtte få det ut

Håper dere har hatt en flott helg da. Så skal jeg prøve å få lagt ut litt bilder fra turen iløpet av dagen. Nå er det masse klesvask å husarbeid som står for tur.

Ha en flott Mandag✿

H

2 kommentarer

Creativboligstyling.

01.nov.2010 kl.15:15

Nei å nei så trist!! Huff stakkars deg!

Ikke noe koselig avslutning på en fin tur, ekkelt å vite at de har tøt kontoen din, da sto de vel å kikket for å få med seg pinkode også da?

Jeg ble frastjålet lommeboken min i Trondheim i sommer. Var på Tyholdt tårnet, ikke gøy for jeg hadde akkurat tatt ut penger, tror jeg tilogmed snakket med de som gjorde det!

Veldig trist og ekkelt!! Men du har sikkert forsikring?

Hørtes iallefall ut som en hyggelig tur..sånn ellers. Men det setter jo selvsagt en demper når slike ting skjer :(

Ønsker deg en fin dag videre Kine :)

KinSin

01.nov.2010 kl.15:35

Creativboligstyling.:

De har vel kanskje sett seg ut et offer (meg) å fått med seg koden min. Vi var jo på en Pub med masse folk. Jeg hadde heldigvis ingen kontanter, men det hjalp jo lite når de fikk tømt kontoen. Jeg har reiseforsikring, å har snakket med rådgiveren min, så skal ned å møte henne i morgen, fylle ut div skjema å få igang en sak på det.

Men utenom det, så har vi hatt en kjempeflott tur :)

Skriv en ny kommentar

KinSin

KinSin

25, Trondheim

Hei på deg her jeg. 25 år fra Trondheim, er samboer og har verdens søteste kattepus. Blogger om det som faller meg inn, hverdagen,katten,mat,loppis,interiør,hobby.Er det noe du lurer på, så ikke vær redd for å spør. kine1985@live.com

Norske blogger Besøkende Blogglisten Image and video hosting by TinyPic" border="1">
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits