Ut på tur :)

I morgen drar jeg en tur til min kjære søster som bor på Brekstad, nå har jeg ikke vært der siden i sommer, så det var på tide, og jeg gleder meg :)  Så får jeg sett litt på hva Bjugn har og tilby og tatt et besøk på Sparetorget, er fin liten butikk på Brekstad som er er blanding av flere butikker, der har du masse fint,spennende,rart,nyttig og unyttig.

 

Ellers går jeg bare å gleder meg til Mars, for da har min kjære mamma og pappa spandert tur på meg og min søster til Fuengirola. Spania, vi skal være der i 9 dager, og mine foreldre skal være der i 19 dager. Jeg gleder meg, det er jo maange år siden vi var på en familie ferie, så dette kommer til og bli utrolig koslig :)

 

 

Nå skal jeg gjøre litt husarbeid, før Hotel Cæsar, å bare kose meg i kveld med levendelys, kakao og godpleddet mitt i sofaen :)

 

 

♥Et bilde jeg tok en tidligere kveld, se så fint det er med småkongler til pynt ♥

 

 
2 kommentarer

Creativboligstyling.

10.nov.2010 kl.19:12

Det er så fint å pynte med kongler, koselig!! :)

Min mann har familie i Bjugn, så der har vi vært noenganger. Var så vidt på Brekstad en tur også! Det er virkelig flott der oppe, nydelig natur! :))

Ha en fin kveld!

ChasingTheStars

10.nov.2010 kl.20:06

ååå gled deg til spania du kine :))

så pent brettet ditt ble!

Skriv en ny kommentar

KinSin

KinSin

25, Trondheim

Hei på deg her jeg. 25 år fra Trondheim, er samboer og har verdens søteste kattepus. Blogger om det som faller meg inn, hverdagen,katten,mat,loppis,interiør,hobby.Er det noe du lurer på, så ikke vær redd for å spør. kine1985@live.com

Norske blogger Besøkende Blogglisten Image and video hosting by TinyPic" border="1">
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits