Hva ønsker du deg?

Ja julen sniker seg innpå oss. Har ikke fått pyntet så mye til jul enda. Da all julepynten står innertst i bua. Men har fått fram Adventsstaken, julestjerna, å lilla duker.

Har så smått fått begynt på noen julegaver, fått masse julestemmning,juleinspirasjon og masse juleglede. Jeg ELSKER julen og alt som har med jul og gjøre. Gleder meg til å åpne første luke i kalendern, gleder meg til og pakke inn julegave,kjøpe og lage julegaver,spise masse god julemat, og være masse sammen familie og venner.

Jeg og min kjære har begynt med annenhver jul hos mine og hans foreldre. I år er det hos mine foreldre, og jeg gleder meg, ingenting slår mammas julemiddag :) 1 juledag blir vi til svigers, med enda mer god julemat :)

 

Satt og tenkte på hva jeg ønsker meg til jul, no er kanksje ønsker til oss begge, men mest til meg, da han ikke er så veldig interesert i interiør :p

 

Her er noe av det jeg ønsker meg:

 Så, hva ønsker du deg?

 

 
 

 

Én kommentar

lailabardsen

29.nov.2010 kl.22:16

Takk for kommentar på bloggen min! Jeg ønsker meg også et sinkhus! :)

Skriv en ny kommentar

KinSin

KinSin

25, Trondheim

Hei på deg her jeg. 25 år fra Trondheim, er samboer og har verdens søteste kattepus. Blogger om det som faller meg inn, hverdagen,katten,mat,loppis,interiør,hobby.Er det noe du lurer på, så ikke vær redd for å spør. kine1985@live.com

Norske blogger Besøkende Blogglisten Image and video hosting by TinyPic" border="1">
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits