En perfekt start på dagen

Alle kjenner vell følelsen av å begynne på jobb igjen etter en lang ferie?  Vell sånn har det vært for meg når det gjelder bloggen. Jeg tok sommerferie og fikk andre ting å tenke på.. Har lenge tenkt at nå begynner jeg igjen. Men energien manglet, kreativiteten forsvant sammen med lysten.
Bloggen skal for meg bare være en hobby, en plass å dele tanker,prosjekter og hverdagen. Når er vi godt i gang med høsten, kreativiteten kommer sigende og julen er rett rundt hjørne. Så jeg er i gang, sakte men sikkert, lover ikke hyppige innlegg men når jeg har noe å dele så deler jeg :)


 

Å som dere ser så har jeg fått en Kaffemaskin i hus! Den er dog bare på lån fra mine foreldre til jeg får min egen, (som står øverst på ønskeliten til jul).

Men den funker til sitt formål og gir meg en perfekt start på dagen. Hvor godt er det ikke med en Cappuccino eller kaffe før man starter dagen?   Eller en kopp deilig kakao på kvelden? Jeg elsker den, og nyter hvert sekund sammen den

 

 

 

 

 
2 kommentarer

bentemay

20.okt.2011 kl.15:00

Koslig at du er her :-)) Som du sier en skal ha lyst,energi og det kreative skal være der for å blogge. Det skal ikke være ett ork. Var slik i sommer til meg,men føler jeg koser meg med prosjektene mine og bloggen nå igjen :-))

KinSin

20.okt.2011 kl.23:03

bentemay:

Ja du er jo kjempeflink, skjønner ikke at du rekker alt med alle barna å minstemann :)

Skriv en ny kommentar

KinSin

KinSin

26, Trondheim

kine1985@live.com

Norske blogger Besøkende Blogglisten Image and video hosting by TinyPic" border="1">
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits