Hvit Jul

Det blir vel som i fjor her med hvit/sølv jul. Jeg syns rett og slett det er finest. Sammen litt kongler, kvitster,granbar å andre naturelementer.

 

Har hentet inn litt kvister å satt i en vase sammen noen kongler, å nå har de fått litt pynt på seg.Vet ikke enda om den skal få litt mer pynt på seg, kanskje noen lille sløyfer sammen de i sølv nå i adventstiden.

Eller hva trur du? fin som den er, eller mer pynt?

 

Laget meg også en krans her isted:
Ble da ikke så værst :)

Men myyye arbeid med alle de kulene!

 

 

 

 
8 kommentarer

lindevegen

25.nov.2011 kl.14:42

eg er helt enig med deg:) hvit jul er lekkert:):) eg syns det røde av og til kan bli for mye:) Da liker eg bedre den dype røde fargen:) hadde eg hatt en hytte skulle eg pyntet med rødt der:):)

du kunne jo kansje tatt igjenn litt av den lilla fargen du har i staken din?:) ikke mye bare litt:):) Men veldig fint:) Eg har noen greiner selv som ligger for tørk som skal snart få komme opp i stuen:):)

KinSin

25.nov.2011 kl.14:45

lindevegen:

Rød hyttejul hadde vært kjempefint og veldig koslig :)

Ja kanksje det, har masse bånd igjen så.. blir som en lillatråd ;)

Takk for tips :)

PANORAMA

25.nov.2011 kl.14:54

Nydelig krans da, flink du er. Elsker hvit jul, de kvistene kan du spraye med litt snespray så blir det veeldig vinterhvitt.. god helg:)

KinSin

25.nov.2011 kl.14:59

PANORAMA:

Tusen takk! Jaa det var ikke dumt! å blir det ikke bra er det jo bare å gå ut å hente flere ;)

Takk for tipset, å en super advents helg til deg :)

iidakm

25.nov.2011 kl.15:59

Helt enig med deg :D Jeg har også kjøpt inn sølv og hvitt til pynt :) Tenkte også på å ta inn litt grener å pynte de, men jeg får vente til vi har flytta. Har prøvd å se for meg hvordan vi skal ha det, men det er ikke så lett når leiligheten ikke er ferdig :p hehe.

bentemay

25.nov.2011 kl.18:02

Så lekkert det ble med konglene i vasen :-)) Kransen var jo bare lekker :-)) Flink du er :-))

Creativboligstyling.

27.nov.2011 kl.12:35

Wow! Den kransen ble super fin!! :)) Blir som før om årene lite rødt her også. Nå synes jeg sølv og hvitt er super lekkert med beige, tre og naturtoner.

Sv: Ang Mawoken ( hengevuggen) du lurte på. Du kan få kjøpt den for 1150 kr inkl frakt. Den ble faktisk ikke brukt. Milla skrek så mye den første tiden at hun ikke ville ligge der, og nå når hun vil bruke den er den blitt litt liten. Hun er snart 5 mnd og den passer best fra nyfødt til 6 mnd alderen.

Du kan kontakte meg på mail: kine@creativbolig.no hvis det er aktuelt. De er jo helt geniale og skal simulere mors bevegelser i magen :)

Ivana

30.nov.2011 kl.13:27

flink du e kinemi <3

Skriv en ny kommentar

KinSin

KinSin

26, Trondheim

kine1985@live.com

Norske blogger Besøkende Blogglisten Image and video hosting by TinyPic" border="1">
bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits